Tarina

Luonnonlahja on syntynyt halusta tehdä asioita hyvällä mielellä ja sopusoinnussa ympäristön kanssa. Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Luonnonlahjan takana ovat muotoilija Katja Hynninen ja hänen äitinsä Leena. Ensimmäiset Luonnonlahja-tuotteet, palasaippuat, saivat alkunsa ideasta kokeilla luontoystävällisen saippuan valmistusta kotikeittiössä. Jo ensimmäinen saippua tehtiin omalla reseptillä.

Pian tieto käsintehdyistä vegaanisista ja biohajoavista saippuoista levisi tuttavapiiriin, ja monet tulivat hakemaan niitä itselleen ja lahjaksi. Luonnonlahja rekisteröitiin toiminimeksi ja tavaramerkiksi, ja resepteille teetettiin kosmetiikkalainsäädännön mukainen turvallisuusarviointi. Luonnonlahjasta oli kuin huomaamatta kasvanut ekologisiin arvoihin pohjautuva yritys.

Sittemmin Luonnonlahjan tuotevalikoima on laajentunut puolipellavaisiin pyyheliinoihin ja kotimaista kauraa sisältäviin hoitotyynyihin sekä yhteistyökumppaneiden valmistamiin oheistuotteisiin. Jokainen Luonnonlahja-tuote on suunniteltu rakkaudella ja kehitetty kiireettömästi.

Tervetuloa asiakkaaksemme!